Opiskelijatöihin.fi

Energiatekniikan insinööri

Sex
Male

Ikä
38 years

School
Savonia UAS

Starting year
2019

Field of study
Tekniikka

Specialization
Energiatekniikan insinööri

Work fields seeking

Energy, Metal and Machinery, Technology, Industrial sector

Work areas seeking

Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Varkaus

Work types seeking

Thesis work, Part-time work, Full-time work

Education
 • Keski-savon ammattioppilaitos, Metsätalouden perustutkinto, Metsäkoneet, graduated 2002
 • Teak Oy, Puualan perustutkinto, Konepuuseppä, graduated 2005
 • Pohjois-savon aikuiskoulutuskeskus, Metallialan perustutkinto, Levyseppä/hitsaaja, graduated 2009
Work experience
 • Psv-kaluste/Munkkiniemen puutarhapalvelu, 4/2005 - 3/2006, Kalusteasennukset/Viherrakennustyöt
 • Or Welding Oy, 3/2006 - 11/2010, Seppä/hitsaaja/asentaja Tehtävät: Putkistojen, paineastioiden ja lämmönsiirtimien hitsaus ja kokoonpa-no. Reissutyönä kattilalaitosten huoltotyöt, höyrynuohoin huollot ja asennukset, suihkunuohoin-järjestelmien asennus jätteenpolttolaitoksiin alusta loppuun (Tukholma ja Oslo).
 • Pesti Henkilöstöpalvelu/Naaraharju Oy, 11/2010 - 7/2011, Seppä/hitsaaja Tehtävät: Teräsrakenteiden kokoonpano ja hitsaus. Hitsaus: Mag.
 • Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy, 7/2011 - 12/2019, Seppä/hitsaaja Tehtävät: Soodakattilan sulakourujen kokoonpano ja hitsaus, kattiloiden osien ja paineastioiden kokoonpano sekä hitsaus, putkistojen kokoonpano ja hitsaus, sekä satunnaisia kattiloiden huolto/korjaustöitä reissutyönä. Hitsaus: tig, mag ja puikko, ruostumattomat ja musta rauta.
 • Savonia-ammattikorkeakoulu, Varkaus, 4/2021 - 11/2021, Projektityöntekijä (osa-aikainen) Tehtävät: Energiatutkimuskeskuksen käytönaikaiset työt, tutkimustyöt, näyt-teenotto, huoltotyöt ja käytönaikainen kunnossapito.
 • Andritz Warkaus Works, Varkaus, 5/2022 - 8/2022, Tuotannon työnjohtaja, harjoittelija Tehtävät: Työnjohdon avustavat tehtävät, työntekijöiden tuntien tarkastaminen ja projektien etenemien kirjaus. Tuotantolinjojen työnjohtajien sijaistaminen, ostolaskujen tarkistus ja hyväksyminen.
Language skills
 • Finnish, Native language
 • English, Good
 • Swedish, Satisfying
Special skills

Computer skills
MS-Office, Autodesk Inventor, Autocad ja Aveva E3D.

Profession related special skills
Tulityökortti, työturvallisuuskortti, ajokortti: B.

Additional text
Olen 38-vuotias neljännen vuoden energiatekniikan insinööriopiskelija Pieksämäeltä ja valmistun arviolta keväällä 2023. Joulukuun 2022 jälkeen minulla on kaikki vaaditut opintojaksot suoritettuna, lukuun ottamatta opinnäytetyötä, johon etsin tällä hetkellä aihetta. Opinnoissa olen suuntautunut Energiantuotantotekniikkaan, joka käsittää laitos- ja laitesuunnittelua Inventorilla, Autocadilla ja E3D:llä. Ennen opintojani olen työskennellyt levyseppä -hitsaajana erilaisissa metallialan töissä, enimmäkseen paineastioiden ja putkistojen parissa noin 13 vuoden ajan. Olen myös työskennellyt voimalaitosten huoltotöissä eri puolilla Suomea sekä Ruotsissa ja Norjassa. Kesän 2022 työskentelin työnjohdon harjoittelijana Andritz Warkaus Worksilla.rnrnTyöntekijänä olen täsmällinen, luotettava ja oma-aloitteinen. Kokemusta toimimisesta erilaisten ihmisten kanssa olen hankkinut luottamusmiehen tehtävässä, projektiluontoisissa töissä kattilalaitosten huoltotöissä ja työnjohtajien sijaisena. Englannin kielitaitoni on hyvä.rnrnOlen avoin energia-alan kaikille tehtäville. Myös opinnäytetyön tekeminen kiinnostaa, jos sopiva aihe löytyy. Työskentelemään pystyn osa-aikaisesti valmistumiseeni saakka (kevät 2023).

Know-how in the web: https://www.linkedin.com/in/janne-taskinen-065436195?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_profile_view_base_contact_details%3BajIRxcwuTZCNocJQHYVngw%3D%3D

Contact
Errors  You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

  User check