Opiskelijatöihin.fi

Wellness-tradenomi

Sex
Female

Ikä
26 years

School
Savonia UAS

Starting year
2019

Field of study
Wellness-liiketalous

Specialization
Wellness-tradenomi

Work fields seeking

Administration, Well being, Business, Communications

Work areas seeking

Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi, Varkaus

Work types seeking

Part-time work, Summer work, Full-time work, Entrepreneurship

Education
  • Kuopion klassillinen urheilulukio, Ylioppilastutkinto, Ylioppilastutkinto, graduated 2016
Work experience
  • Osuuskauppa PeeÄssä, 1.11.2018 - Nykyinen, Tarjoilija. Monipuoliset työtehtävät Kuopion Sokoksen ravintolamaailmassa. Asiakaspalvelu- ja myyntityö.
  • Nelonen Media Live Oy, 1.3.2021 - 9.8.2021, Tuotantoassistentti / Kuopiorock talkoovastaava
  • Leppäkerttu Oy, 1.2.2015 - 30.9.2018, Uimavalvoja
  • Leppävirran Viri ry, 1.6.2015 - 1.5.2018, Liikunnanohjaaja. Yleisurheilu- ja voimisteluharjoitusten suunnittelu ja ohjaus. Toimitsijatyöt kilpailuissa.
  • Varkauden kaupunki, 3.1.2018 - 2.6.2018, Kouluavustaja
  • StaffPoint Oy, 1.6.2017 - 1.10.2018, Tarjoilija/Baarityöntekijä. Monipuoliset työtehtävät Olavinlinnan Oopperajuhlissa sekä muissa linnassa järjestetyissä tapahtumissa ja konserteissa.
  • Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiri, 14.2.2022 - 1.5.2022, Osastonsihteeri
References
  • Yhteystiedot pyydettäessä
Language skills
  • Finnish, Native language
  • English, Good
  • Swedish, Satisfying
  • Spanish, Satisfying
Special skills

Computer skills
Hallitsen Microsoft Office-ohjelmat erittäin hyvin.

Profession related special skills
Huhtikuussa 2022 valmistun wellness-tradenomiksi. Laajoilla valinnaisilla opinnoillani olen suuntautunut työhyvinvointiin, johtamiseen sekä henkilöstöhallintoon. Olen suorittanut esimerkiksi 30 opintopisteestä koostuvan Uudistava johtajuus-korkeakouludiplomin sekä K-Kauppiasliiton järjestämän Kauppa & Yrittäjyys -opintokokonaisuuden. Opinnäytetyö valmistui marraskuussa 2021 ja aiheena oli muutosjohtaminen ja muutosmyönteisyyden edistäminen. 2021 kesäopinnoissani suoritin Google Ads -sertifikaatit (Measurement & Search) ja taskusta löytyy myös hygieniapassi sekä B-luokan ajokortti. Olen myös opiskellut Itä-Suomen avoimen yliopiston kautta Ravitsemustieteen perusopinnot 2018-2019. Tavoitteena jatkaa opintoja maisteriopintoihin kauppakorkeakoulun puolelle.

Additional text
Etsin uusia haasteita työrintamalla ja minulla onkin vahva kiinnostus oppia lisää monipuolisesti eri liiketalouden työtehtävistä, oli kyseessä sitten taloushallintoon, henkilöstöhallintoon tai markkinointiin liittyviä tehtäviä. Opintojeni suuntautuminen on wellness-liiketoiminta, mutta laajoilla valinnaisilla opinnoilla olen suuntautunut enemmänkin henkilöstöhallinnon ja johtajuuden opintoihin. Lisäksi olen perehtynyt työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä palkkahallintoon. Koen saaneeni opintojeni ansiosta laajaa osaamista niin kielistä, taloushallinnosta, yrittäjyydestä kuin myös henkilöstöhallinnon puolelta ja uskon näistä olevan hyötyä monissa työtehtävissä. Olenkin kiinnostunut vahvasti juuri henkilöstöhallinnon työtehtävistä ja toivon pääseväni harjoittamaan oppejani käytäntöön. Myös suuntautumiseni mukaisesti olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen kehittämisestä, joten työskenteleminen hyvinvointia edistävissä organisaatioissa kiinnostaa todella paljon. Työkokemusta minulta löytyy melko laajalti ja keskeisimmässä roolissa työtehtävissäni ovat olleet ihmisten kohtaaminen ja asiakaslähtöisyys. Kesällä -21 suoritin ammatillisen harjoitteluni Nelonen Media Live Oy:llä ja toimin Kuopiorockin tuotantoassistenttina sekä talkoovastaavana. Työkokemus antoi paljon uutta oppia kokonaisuuksien hahmottamisesta ja hallitsemisesta, työn organisoinnista, itseohjautuvuudesta, työntekijöiden koordinoimisesta sekä rekrytointiprosessin läpiviemisestä. Pidän paljon työstä, jossa pääsen kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan aidosti läsnä. Olen oma-aloitteinen ja koen omaavani hyvän paineensietokyvyn ja toimin hyvin kiireellisissä tai muuttuvissa ympäristöissä. Olen persoonaltani iloinen ja ihmisläheinen sekä minulla on vahva palo uuden oppimiselle ja itseni kehittämiselle. Uskon monipuolisesta työkokemuksesta että opinnoistani olevan paljon hyötyä erilaisiin työtehtäviin ja odotan myös innolla uuden oppimista, joten olen todella avoimin mielin monipuolisille työtehtäville. En pelkää uusia haasteita vaan pidän niitä parhaina tilanteina uuden oppimiselle. Pidän saamaani työkokemusta että opinnoistani jo saamaani oppia arvokkaana ja uskon, että näistä käteen jääneitä oppejani voin jalostaa myös tulevaisuuden työtehtävissä. Minulla olisi varmasti paljon annettavaa työhön ja siksi toivonkin, että pääsisimme keskustelemaan avoimien työtehtävien mahdollisuuksista kasvotusten ja miettimään yhdessä minkä tehtävän kautta voisin tuoda lisäarvoa yrityksellenne.

Know-how in the web: https://www.linkedin.com/in/soile-koponen-257aba170/

Contact
Errors



    You will receive a copy of the message you sent to the student to your email.

    User check