Opiskelijatöihin.fi

Onnistumisia

Call To Action kannustaa uskaltamaan

Kirjoitettu: 8.11.2018 13:58


Työharjoittelu kuuluu kaikkiin ammattikorkeakoulututkintoihin. Harjoittelu on työelämässä tapahtuvaa opiskelua, jolloin opiskelijan on mahdollista soveltaa opittua käytäntöön ja kehittyä ammatillisesti. Koska harjoittelu on osa opintoja, se on suunniteltua ja ohjattua.

Call To Action Oy on savolainen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Toimitusjohtaja Aki Karkulahti sanoo, että Savoniasta on muodostunut muutaman vuoden aikana tärkeä kumppani työharjoittelijoiden osalta.

– Ensimmäiset harjoittelijat löysivät meidät Googlen ja sosiaalisen median kautta 2016. Nykyisin teemme laajempaa strategista yhteistyötä opiskelijoille suunnattujen puheenvuorojen, hankekoulutusten ja verkostotyön muodossa.

Nousevalle yritykselle Karkulahti näkee tärkeänä kasvavat uudet ammattilaiset, jotka voivat kehittää rooliaan tulevaisuudessa. Tälläkin hetkellä yrityksessä on yksi Savonian opiskelija tekemässä opinnäytetyötä.

– Yli puolet meidän työharjoittelijoista on päätynyt myös työllistymiseen, joten kumppanuus on erittäin tärkeä ja osa meidän työkulttuuria.

Ella Tuovinen on yksi onnellista työntekijöistä. Hän suoritti tradenomin myynnin ja markkinoinnin harjoittelun opintojen loppuvaiheessa. Harjoittelu kesti viisi kuukautta, jonka aikana hän pääsi sukeltamaan digimarkkinoinnin ihmeisiin.

– Hyvin nopeasti osaaminen kasvoi Call To Actionin mestareiden opissa. Harjoittelupaikkana tämä on ollut loistava, sillä harjoittelijaa kannustetaan aina ”uskaltamaan uskaltaa” ja harjoittelijalle annetaan tarvittavat työkalut oman osaamisen kehittämiseen.

Tuovisen harjoittelun aikana esille tulleet kiinnostuksen kohteet ja vahvuudet ovat muokanneet nykyistä työkuvaa. Hän keskittyy tällä hetkellä sisältömarkkinointiin sekä sosiaalisen median markkinointiin. Tuovinen on saanut olla osa Call To Actionin asiantuntijaporukkaa jo yli vuoden ajan.

Teksti: Jouni Vornanen (julkaistu Savon Yrittäjä –lehdessä 07/2018)

Kuva: Jussi Pääkkönen/Call To Action

Kuvateksti: Ella Tuovinen tutustui toimitusjohtaja Aki Karkulahteen alun perin amerikkalaisen jalkapalloseuran Steelersin kautta.

Fakta